Museumsklubben Tegners Venner

Museumsklubben Tegners Venner


Forside

Skulptur galleri
- med over 300 fotografier af Tegners værker.

Artikel samling


Tegners Venner
- en kort præsentation af foreningen. Bliv medlem!DRAWN BY SPACE, en video af Vicky Steptoe.

Start videoen DRAWN BY SPACE her


- Videoen spiller over hele skærmen. Varighed: 16 minutter.

Videoen blev lavet til en udstilling på Rudolph Tegners Museum i Dronningmølle, 2013, sammen med fotograf Per Poulsen. Musikken er af Sebastian Eskildsen.

Vicky Steptoe er multikunstner, og har valgt at føre Tegners bronceskulpturer, der står uden for museet i Statueparken, ind i vor nutidige, foranderlige verden. Det har hun gjort ved at "overføre" dem til video, så de træder ud af deres evighedsperspektiv og bliver borgere i vor forgængelige verden.

Indholdet er optagelser af små symbolske handlinger, hvor ur-symboler - som spejle, nøgler, konkylier og æbler etc. - afspejler det uafklarede køns spænding og de transcendentale værdier, som Rudolph Tegner arbejdede med. Det er en stum, absurd og sårbar samtale med Rudolph Tegner, og en indleven i hans univers på den forunderlige, mytiske grund, hvor hans statuer lever.

Billedkunstnerne Gerda Thune Andersen, Bodil Brems, Anja Franke, Hjördis Haack, Nina Maria Kleivan, Pernelle Maegaard og Marit Benthe Norheim havde også lavet værker til udstillingen.

( Videoen FORÅRSRENGØRING af Nina Maria Kleivan og Pernelle Maegaard kan ses her. )

Museumsklubben Tegners Venner vil gerne takke Vicky Steptoe, Per Poulsen og Sebastian Eskildsen for at stille videoen til rådighed.

Videoen kræver, du har Adobe® Flash® Player installeret.

Den kan hentes HER